<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=965157016967398&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Trender

Disse fem bohemkjolene må du få med deg

Bohem brudekjole

De siste årene har de fleste motehus hatt flere avslappede brudekjoler, men på årets brudemesser har den bohemske looken virkelig tatt av. 2019 blir frisjelens år – skal du gifte deg neste år, er dette de romantiske trendene du må få med deg!

Flere kjoler med bohemske trekk

Tidligere har bohemstilen vært en egen nisje innen brudekjoler. Det vi har sett på brudemessene for 2019, er at flere av de store motehusenes kjoler har avslappede trekk. Spesielt for i år er at det ikke kun er de utpregede bohemkjolene som har dette, også de litt mer klassiske kjolene har fått et mykere uttrykk. Når det er sagt, hvis du virkelig ønsker å kjøre den romantiske stilen helt ut, finnes det mange måter å gjøre det på.

Pronovias har for eksempel en egen kolleksjon med bare bohemske kjoler, de utvider altså kolleksjonen for bohem fra tidligere år hvor de kun har hatt et lite utvalg.

Neste års kjoler er preget av:

  • Avslappede silhuetter
  • Blonderysjer
  • Broderte blomster
  • Buede armer

Fem utvalgte kjoler fra 2019-kolleksjonene

2019-kolleksjonene bestå av en rekke pene kjoler, men det var akkurat disse fem som fanget interessen vår umiddelbart:

1. EDERNE (Pronovias 2019)

Kjolens kombinasjon av blomstermotiv, transparente partier og brokadeeffekt skaper en feminin og delikat silhuett. V-halsen og nøkkelhullryggen samt det avslappede skjørtet gir et søtt og romantisk uttrykk.

Ederne-pronovias-brudekjole

Ederne-pronovias-brudekjole-ryggEderne. Bilde lånt fra Pronovias.

2. EFIGIE (Pronovias 2019)

Denne vakre kjolens romantiske, lette chiffonskjørt og blondetopp gir en flott bohemsk look. Naturlig midje og flytende skjørt fremhever brudens feminine side.

Efigie-pronovias-brudekjole

Efigie-pronovias-brudekjole-ryggEfigie. Bilde lånt fra Pronovias.

3. KEANNA (Rosa Clara 2019)

Unik kjole med lange ermer. Denne kjolen er perfekt for deg som ønsker en avslappet, men likevel spennende stil. De originale blondene og spesielle ermene garanterer wow-faktoren på den store dagen.

keanna-rosa-clara-brudekjole

keanna-rosa-clara-brudekjole-ryggKeanna. Bilde lånt fra Rosa Clara.

Finn den perfekte brudekjolen for deg. Book prøvetime hos Brudekjolen i dag.


4. ECO (Pronovias 2019)

Kombinasjonen av blonder og tyll skaper en avslappet og harmonisk flyt i skjørtet. Kjolen har en vid V-rygg som er knytt sammen med et blondebånd øverst, og blondene langs kanten gir en vakker rysjeeffekt.

Eco-pronovias-brudekjole

Eco-pronovias-brudekjole-ryggEco. Bilde lånt fra Pronovias.

5. EFIA (Pronovias 2019)

Denne kjolen er perfekt for en sofistikert boho-brud som ikke er glad i blonder. Den draperte toppen og det smale skjørtet gjør kjolen både elegant og romantisk.

Efia-pronovias-brudekjole

Efia-pronovias-brudekjole-ryggEfia. Bilde lånt fra Pronovias.

New call-to-action

Monica Hjelvin

Skrevet av Monica Hjelvin, 23.10.18

Monica Hjelvin startet å jobbe på Brudekjolen i 2001 og er i dag eier og daglig leder av butikken. Hun har stor interesse for trender innen brudemoter, og reiser årlig til Barcelona for å holde seg oppdatert innen det siste fra bruekjolenes metropol. Monica har også drevet med toppidrett i mange år, og har sølv i VM i selskapsdans.

Om Brudekjolen

Brudekjolen har drevet salg av brudekjoler siden 1998. Våre ansatte har bakgrunn fra søm og design, og reiser flere ganger i året til blant annet Milano og Barcelona på jakt etter det moderne norske bruder ønsker seg.

Vi er alle er unike, både i fasong og smak - og hos oss er alle velkomne. Vi ønsker å bidra til at du får det drømmebryllupet du fortjener!

Motta nyhetsbrev

Siste innlegg

Finn drømmekjolen!

Første prøvetime koster kr 390,-. Oppfølgingstimer er gratis deretter. Timer som avbestilles 24 timer eller færre før en prøvetime, faktureres. (Er det ikke mulig å klikke/velge er det fullbooket – ta kontakt for å sjekke evt. avbestillinger.)