<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=965157016967398&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Brudekjolen, Brudesalong

Brudekjolen er en brudesalong for alle

brudesalong-for-alle-1.jpg

Det er mange faktorer som spiller inn på om en brudesalong er god. I første omgang skiller disse to seg ut: utvalg av kjoler og utvalg av størrelser.

Det sier seg selv kanskje, at det første som er viktig hos en brudesalong, er utvalget av kjoler. Vi fører i dag fem designere, og tar inn et bredt spekter av kjoler i alle mulige silhuetter – men det er ikke nok. Derfor tar vi også inn kjolene i mange forskjellige størrelser.

Vi har fokus på alle kvinner

Vi har tidligere skrevet om hvorfor størrelsen på kroppen ikke har noe å si for valget av brudekjole. Dette er helt sant, men dessverre opplever mange å ikke finne en kjole de liker, eller enda verre, som passer.

Finn den perfekte brudekjolen for deg. Book prøvetime hos Brudekjolen i dag.


Dette er noe vi bryr oss om, og ønsker å endre. Derfor har vi valgt å fokusere på kjoler til alle kvinner, og ikke bare noen få. Vi vet hvor frustrerende det kan være å ikke finne drømmekjolen, og vi vil gjøre vårt ytterste for at alle kunder opplever det trygt og komfortabelt å prøve (og finne) den perfekte brudekjolen hos oss.

Brudekjolen har et bredt utvalg av vakre kjoler og størrelser

Hos oss i Brudekjolen er vi fullstendig klar over at kropper kommer i alle størrelser og fasonger, og vi ønsker å hjelpe absolutt alle til å føle seg perfekte på den store bryllupsdagen.

Vi har et bredt utvalg av vakre kjoler og størrelser. Alle kjoler kan vi bestille i ønsket størrelse, unikt til deg. Hos oss kan du være sikker på at du finner både fasong og størrelse, uansett hvem du er og hva du er på jakt etter.

Lurer du på noe om størrelse eller fasong, er det bare å ta kontakt med oss. Vi er behjelpelige, og konsulentene våre har lang erfaring med å finne flotte kjoler til alle slags kvinner. Vi har satt oss som mål å være en brudesalong for alle, og det målet har vi fokus på hver dag vi går på jobb. Velkommen innom på en prat, eller for å bestille en prøvetime.

New call-to-action

Monica Hjelvin

Skrevet av Monica Hjelvin, 19.09.18

Monica Hjelvin startet å jobbe på Brudekjolen i 2001 og er i dag eier og daglig leder av butikken. Hun har stor interesse for trender innen brudemoter, og reiser årlig til Barcelona for å holde seg oppdatert innen det siste fra bruekjolenes metropol. Monica har også drevet med toppidrett i mange år, og har sølv i VM i selskapsdans.

Om Brudekjolen

Brudekjolen har drevet salg av brudekjoler siden 1998. Våre ansatte har bakgrunn fra søm og design, og reiser flere ganger i året til blant annet Milano og Barcelona på jakt etter det moderne norske bruder ønsker seg.

Vi er alle er unike, både i fasong og smak - og hos oss er alle velkomne. Vi ønsker å bidra til at du får det drømmebryllupet du fortjener!

Motta nyhetsbrev

Siste innlegg

Finn drømmekjolen!

Første prøvetime koster kr 390,-. Oppfølgingstimer er gratis deretter. Timer som avbestilles 24 timer eller færre før en prøvetime, faktureres. (Er det ikke mulig å klikke/velge er det fullbooket – ta kontakt for å sjekke evt. avbestillinger.)