<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=965157016967398&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Brudekjoler

Våre brudekjolemerker

Hos Brudekjolen har vi 5 ulike merker.

Brudekjolen har siden 1998 ført flere av verdens mest ettertraktede brudekjolemerker. Her kan du finne en oversikt over merkene vi fører, som alle er av høyeste kvalitet, både med tanke på design og stoff.

Pronovias

Den spanske giganten kan føre historien tilbake til 1922, da det som var en familiedrevet bedrift, ble startet i Barcelona. I løpet av årene ble bedriften døpt Pronovias, og i 1964 ble de først ut til å lage prêt-à-porter-brudekjoler (klar til å bæres-kjoler, i motsetning til haute couture). På den tiden var det å lage en slik kolleksjon helt revolusjonerende; Pronovias tilgjengeliggjorde brudekjoler for vanlige kvinner, ikke bare de aller rikeste. Den første kolleksjonen ble kalt St. Patrick, som i dag er et eget merke under Pronovias-paraplyen. 

Kjolemerker_v3 (2) 2


Pronovias er nå en verdensledende brudekjoleprodusent, og selger kjolene sine i 105 land fordelt på 4000 butikker.

Kolleksjoner:

Atelier Pronovias – Dette er den mest eksklusive kolleksjonen til motehuset, noe som reflekteres i både pris og tilgjengelighet.

Pronovias – Pronovias sier selv at kolleksjonen som bærer motehusets navn er den mest mangfoldige i verden, og det stemmer nok faktisk godt. I Pronovias-kolleksjonen finner du understilene boho, romantisk, klassisk og moderne.

Privée Collection – Den mest innovative av Pronovias-kolleksjonene. Denne er for den vågale bruden, som vil ha noe helt spesielt.

Pronovias Plus – I denne kolleksjonen får du kjoler som kun er designet eksklusivt for størrelse 46 til 64. Her kan du velge mellom de tre linjene romantisk, elegant og moderne.

One Collection – En kolleksjon for den moderne bruden.

Pronovias Separates – En spesiell og kul kolleksjon, som lar deg mikse og matche de forskjellige stilene. Det vil si at kjolene ikke er rene stiler, men at toppen og skjørtet er satt sammen fra ulike kolleksjoner, og får et helt eget særpreg.

Finn den perfekte brudekjolen for deg. Book prøvetime hos Brudekjolen i dag.

St. Patrick

St. Patrick er et eget motehus som sprang ut av den samme ideen om å lage klar til å bæres-kjoler for Pronovias i 1964, og er fremdeles eid av The Pronovias Group.

Kolleksjoner:

Studio – Kolleksjonen er den mest eksklusive til St. Patrick, og følger de seneste design- og motetrendene.

St. Patrick – Har over 100 forskjellige kjoler, som varier i stoff, silhuetter og detaljer. Kolleksjonen har altså noe for alle og enhver.

La Sposa – En kolleksjon hvor det romantiske og sensuelle går hånd i hånd.

White One – Friske og naturlige kjoler, som både er elegante og lekne på samme tid.

White One Plus – Eksklusive design og mønster for størrelsene 46 til 64, som er laget for å tilpasse seg kurvene og silhuetten din.

Aire Barcelona

Som navnet tilsier, er dette merket også fra Barcelona, hvor det ble grunnlagt i 1999. Det startet med en visjon om å gi de mest kresne vordende brudene topp design, men til overkommelige priser. Over årene har merket utviklet seg, og i dag fører de to kolleksjoner hvert år.

Kolleksjoner:

Aire Barcelona – En sofistikert og tradisjonell kolleksjon, med flotte kjoler og mange store skjørt. Her finner du garantert en kjole om du er en eventyrbrud.

Aire Beach Wedding – Som navnet tilsier, er dette en kolleksjon som er inspirert av stranden. Kjolene må selvfølgelig ikke tas i bruk i kun strandbryllup, men fremhever den lette og søte stilen vi assosierer med slike bryllup. Boho og og leken eleganse er stikkordene her.  

Rosa Clará

Dette merket har over 20 års historie i bransjen. Med sitt utspring fra Barcelona, har Rosa Clará vokst seg større med årene, og har samarbeidet med store designere som Christian Lacroix og Karl Lagerfeld. Merket ble startet av designer Rosa Clará, som ga sitt eget navn til merket. Hun mente at brudekjolebransjen manglet mote og innovasjon, og satte derfor ut på reisen som endte i at hun fikk sitt eget motehus.

Rosa Clará har i dag mer enn 3500 utsalgssteder i verden, og er representert i 86 land.

Kolleksjoner:

Rosa Clará Couture – Haute couture-kolleksjon, som er den mest eksklusive av Rosa Clarás kolleksjoner. Fokuset er på det romantiske og elegante.

Rosa Clará – Sofistikerte boho-kjoler, med detaljer som gir et flytende og søtt preg.

Rosa Clará Soft – Denne kolleksjonen er sensuell, har flatterende linjer og er inspirert av det beste fra 1920-tallet.

Luna Novia

Sammenlignet med de andre merkene vi fører, er Luna Novia det yngste. Merket ble stiftet i 2009, og har til neste år tiårsjubileum. Designet er veldig romantisk i alle typer kjoler de lager, og det er enkelt å falle pladask for en kreasjon fra merket.

Kolleksjoner:

2019 – En kolleksjon som innehar mange forskjellige kjoler, alt fra vanlige empire-kjoler til mer lekne varianter, med for eksempel båtkrager.

New call-to-action

Monica Hjelvin

Skrevet av Monica Hjelvin, 22.11.18

Monica Hjelvin startet å jobbe på Brudekjolen i 2001 og er i dag eier og daglig leder av butikken. Hun har stor interesse for trender innen brudemoter, og reiser årlig til Barcelona for å holde seg oppdatert innen det siste fra bruekjolenes metropol. Monica har også drevet med toppidrett i mange år, og har sølv i VM i selskapsdans.

Om Brudekjolen

Brudekjolen har drevet salg av brudekjoler siden 1998. Våre ansatte har bakgrunn fra søm og design, og reiser flere ganger i året til blant annet Milano og Barcelona på jakt etter det moderne norske bruder ønsker seg.

Vi er alle er unike, både i fasong og smak - og hos oss er alle velkomne. Vi ønsker å bidra til at du får det drømmebryllupet du fortjener!

Motta nyhetsbrev

Siste innlegg

Finn drømmekjolen!

Første prøvetime koster kr 390,-. Oppfølgingstimer er gratis deretter. Timer som avbestilles 24 timer eller færre før en prøvetime, faktureres. (Er det ikke mulig å klikke/velge er det fullbooket – ta kontakt for å sjekke evt. avbestillinger.)