<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=965157016967398&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Brudekjole

Brudekjolens reise: Fra prøvetime til leveranse

Brudekjolens reise: Fra prøvetime til leveranse

Du har sett deg ut kjolen som sier ja, men hva er neste steg på veien for å få den hjem? Og hvor lang tid tar det før du får den levert?

Å finne den rette brudekjolen er en fantastisk følelse. Du bare vet at det er riktig og at dette er den ene. Når du har funnet den er du langt på vei, men i motsetning til når du skal kjøpe et par med jeans, er det ikke slik at du bare kan ta med deg brudekjolen hjem fra butikken. I de aller fleste tilfeller må den bestilles og deretter sys etter målene dine, for at den skal sitte slik den er ment (i noen tilfeller kan du kjøpe modellene de har i salongen, men da er du heldig).

Så, hvordan er reisen for brudekjolen etter at du har valgt ut den du skal ha?

1. Bestilling

Kjolen bør bestilles så tidlig som mulig. Det vil normalt bety rundt åtte måneder før bryllupet. Da har du nok tid til å være sikker på at du får den i tide, selv om det skulle oppstå forsinkelser av en eller annen sort.

2. Produksjon

Når du har bestilt kjolen via brudesalongen, skal den produseres. Det kan ofte være kø hos produsent, derfor tar denne biten en del tid og er også hovedårsaken til at du må være tidlig ute.

Finn den perfekte brudekjolen for deg. Book prøvetime hos Brudekjolen i dag.

3. Levering

Når kjolen er produsert, sendes den til brudesalongen. På veien dit, er kjolen innom tollen, og noe tid må beregnes også her. Kjolen ankommer så salongen, og er klar til å hentes av deg.

4. Siste tilpasning

Kjolen du til slutt henter i butikken er produsert i den størrelsen som passer deg, men i de aller fleste tilfeller må kjolen tilpasses ytterligere for å sitte helt perfekt. Du må altså til en skredder. Som regel har brudesalongene faste skreddere som er tilknyttet dem. Derfor er det en god idé å ta kontakt med salongen for finne en skredder. Du burde beregne rundt fra to til tre måneder til å få kjolen tilpasset, så vær tidlig ute med å gjøre dette.

5. Ferdig

Kjolen er ferdig! Den er tilpasset deg og klar for den store dagen når du henter den hos skredderen. Neste gang du skal bruke den går du opp kirkegulvet på den store dagen din (bortsett fra alle de gangene du vil vise deg frem for venninnene dine sånn at de kan beundre deg – jeg mener den)!

Du skjønner kanskje nå hvorfor det er så viktig å være ute i god tid med brudekjolen din. Vi anbefaler deg å bestille den god tid i forveien av bryllupet. På den måten er du sikret mot alt som eventuelt ikke går som planlagt. Det er selvfølgelig mulig å bestille den senere, men da risikerer du å ikke få den til bryllupsdagen – og det hadde jo kanskje vært litt krise!

New call-to-action

Monica Hjelvin

Skrevet av Monica Hjelvin, 28.11.18

Monica Hjelvin startet å jobbe på Brudekjolen i 2001 og er i dag eier og daglig leder av butikken. Hun har stor interesse for trender innen brudemoter, og reiser årlig til Barcelona for å holde seg oppdatert innen det siste fra bruekjolenes metropol. Monica har også drevet med toppidrett i mange år, og har sølv i VM i selskapsdans.

Om Brudekjolen

Brudekjolen har drevet salg av brudekjoler siden 1998. Våre ansatte har bakgrunn fra søm og design, og reiser flere ganger i året til blant annet Milano og Barcelona på jakt etter det moderne norske bruder ønsker seg.

Vi er alle er unike, både i fasong og smak - og hos oss er alle velkomne. Vi ønsker å bidra til at du får det drømmebryllupet du fortjener!

Motta nyhetsbrev

Siste innlegg

Finn drømmekjolen!

Første prøvetime koster kr 390,-. Oppfølgingstimer er gratis deretter. Timer som avbestilles 24 timer eller færre før en prøvetime, faktureres. (Er det ikke mulig å klikke/velge er det fullbooket – ta kontakt for å sjekke evt. avbestillinger.)