<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=965157016967398&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Brudekjole, Prøvetime

Slik kombinerer du brudekjoleprøving med jentetur til Oslo

Kombiner brudekjoleprøvingenn med en Oslotur med jentegjengen.

Er den lokale brudesalongen litt for begrenset til at du finner drømmekjolen?

Når du skal finne kjolen som sier JA, er det mange ting som spiller inn på hva du ender opp med å velge til slutt. En av de viktigste faktorene er utvalget i brudesalongen du benytter deg av, men nå er det slik at ikke alle brudesalonger i Norge er like store. Det er rett og slett fordi noen ligger i store byer, mens andre ligger på mindre steder og ikke har det samme trøkket eller etterspørselen etter kjoler som de største salongene har.

For å løse dette, foreslår vi at du og venninnene dine tar en velfortjent jentetur til Oslo, som du kombinerer med prøvetime hos en stor brudesalong i hovedstaden (for eksempel Brudekjolen, hint hint). To fluer i én smekk! Her er våre tips til hvordan du får til kombinasjonen, samt noen gode reisetips som garantert vil imponere reisefølget.

Hvordan gå frem?
  1. Hør med de nærmeste venninnene dine om de vil være med på jentetur til Oslo. (Det vil de jo garantert.) Hvilke datoer er de ledige? PS: Du trenger ikke ta med alle som skal i utdrikningslaget. Ta med to–tre gode venninner; dere burde ikke være så mange flere enn det på prøvetimen.

  2. Dernest må du sjekke når Brudekjolen har ledig prøvetime. I helger er det ofte fullere, og du må dermed være ute i god tid med booking. Velger du en ukedag, er det mindre fullt og du kan til og med ofte få salongen nesten for deg selv.

  3. Nå er det klart for å booke time. Dette er alt du trenger å vite om en prøvetime hos Brudekjolen.

  4. Timen er booket – nå er det bare å glede seg til årets kuleste jentetur. Utenom prøvetimen, har dere en liten miniferie i Oslo, som kan friste med alt en storby har å by på. Hva har dere lyst til å gjøre? Det er jo selvfølgelig opp til dere selv. Men dette er våre tips:

Shopping i Oslo

Dra på shopping i Karl Johan og Bogstadveien. Disse gatene er smekkfulle av lekre butikker, og Karl Johan kan blant annet by på kjøpesentrene Paleet og Eger. Dere kan til og med få med dere et syn av Slottet og vaktskifte, om dere planlegger dagen litt (Slottet ligger midt mellom disse to handlegatene). Grünerløkka har også mange spennende butikker; her kan det være spesielt gøy å gå jakt i second hand- og vintagebutikkene.

Finn den perfekte brudekjolen for deg. Book prøvetime hos Brudekjolen i dag.


Spisesteder i Oslo

Oslo er stappet med både kule og sjarmerende kafeer og restauranter. Vil dere har utsikt til fjorden når dere spiser, kan dere dra til enten Aker Brygge eller Sørenga – her bugner det over med restauranter. På Aker Brygge kan dere prøve ut Nordvegan, en av Oslos beste veganske restauranter, og på Sørenga kan dere gå for et utsøkt meksikansk måltid hos Coyo.

Et annet og litt mer nedpå sted, er gatemathallen Vippa som ligger ytterst på Vippetangen, med utsikt til blant annet Hovedøya i Oslofjorden. Her kan du få mat fra store deler av verden, og alle i reisefølget vil finne noe de liker. Hippe Grünerløkka er også et bra sted å spise. Her er det alltid koselig, og dere kan kombinere middag med noen drinker på et utested. Ikke langt unna Grünerløkka ligger Youngstorget, hvor dere kan finne mange gode barer og utesteder. Det kan være lurt å booke bord i forveien hos restaurantene, spesielt hvis dere er på tur i helgen.

Ting å oppleve i Oslo

Hovedstaden har ikke bare mange koselige restauranter og kule butikker, den byr også på mange ting å gjøre og oppleve. Her kan dere velge hva som passer dere i et utvalg av:

MuseerMunchmuseet og Astrup Fearnley Museet har alltid interessante utstillinger. Ønsker dere å utforske noe litt mer ukjent, kan vi anbefale å ta turen til Emanuel Vigelands museum på Slemdal (ja, den litt mindre kjente broren til Gustav Vigeland). Museet er en godt bevart hemmelighet, og er kun åpent på søndager, som passer bra hvis dere har satt av en helg.

ParkerVigelandsparken er et must. Du kan ha sett den før, men likevel imponerer den om og om igjen. Ta også gjerne turen innom Vigeland-museet som ligger i Gustav Vigelands gamle bolig. Botanisk hage på Tøyen er også en utrolig flott park. Er dere her i sommerhalvåret, anbefaler vi å ta en koselig lunsj blant alle de fine plantene, og skulle dere være her om vinteren, har Botanisk hage en åpen vinterhage som kan være et fint avbrekk fra den kalde bylufta. Om sommeren er øyene i Oslofjorden fine å besøke, her kan du få et rolig avbrekk fra bylivet. Du kommer deg kjapt ut og tilbake til byen på et par timer.

Ting å seOperaen er nydelig, spesielt når den bader i kveldssol. Her kan dere enten bare skue opp på den hvite marmoren eller gå på en oppsetning (smart å bestille en stund i forveien). Det er også mulig å få omvisning i Operaen, det samme gjelder Oslo rådhus (kun om sommeren) og Slottet. Når dere først er i Oslo, kan det være en fin mulighet til å sjekke hva som går på teatrene i byen, både Nationaltheatret og Det Norske Teatret (på nynorsk og dialekter) har alltid mange spennende oppsetninger.

Ønsker dere flere tips, er Visit Oslo et godt sted å hente inspirasjon. Vi håper uansett at dere får en flott jentetur til Oslo!

New call-to-action

Monica Hjelvin

Skrevet av Monica Hjelvin, 01.11.18

Monica Hjelvin startet å jobbe på Brudekjolen i 2001 og er i dag eier og daglig leder av butikken. Hun har stor interesse for trender innen brudemoter, og reiser årlig til Barcelona for å holde seg oppdatert innen det siste fra bruekjolenes metropol. Monica har også drevet med toppidrett i mange år, og har sølv i VM i selskapsdans.

Om Brudekjolen

Brudekjolen har drevet salg av brudekjoler siden 1998. Våre ansatte har bakgrunn fra søm og design, og reiser flere ganger i året til blant annet Milano og Barcelona på jakt etter det moderne norske bruder ønsker seg.

Vi er alle er unike, både i fasong og smak - og hos oss er alle velkomne. Vi ønsker å bidra til at du får det drømmebryllupet du fortjener!

Motta nyhetsbrev

Siste innlegg

Finn drømmekjolen!

Første prøvetime koster kr 390,-. Oppfølgingstimer er gratis deretter. Timer som avbestilles 24 timer eller færre før en prøvetime, faktureres. (Er det ikke mulig å klikke/velge er det fullbooket – ta kontakt for å sjekke evt. avbestillinger.)