<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=965157016967398&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Trender

Dette er brudekjoletrendene du må få med deg i 2018

Brudekjoletrendene du må få med deg i 2018.

Liker du å holde deg oppdatert på trendene innen bryllupsmote? Da har du mye gøy i vente i året som kommer. Vi har tatt en titt på trendene som ble spådd på motevisningene, og delt de vi liker best.

Ermer   

Du trenger ikke å gå for bohemstilen selv om du har ermer på brudekjolen din. Designere går for elegante ermer på både vintageinspirerte og mer moderne kjoler. Ermer på brudekjolen er en enkel måte å duse ned uttrykket av kjolen og gjøre noe litt annerledes enn det som kanskje er forventet.

brudekjole-med-ermer.jpg

Beige/nude farge

Kjoler med beige og nude farge er også noe vi ser mer av. Dette gjør at kjolene får et mer vintage og “sexy” uttrykk, og detaljer som blonder og mønster kommer tydeligere frem.

Blondekapper

Lange kapper av blonder kan gjøre en enkel kjole mer grasiøst og kan erstatte for eksempel slør.

Finn den perfekte brudekjolen for deg. Book prøvetime hos Brudekjolen i dag.

Løse skjørt

Løse skjørt er en smart detalj som gjør at du får to forskjellige kjoler i ett. Det avtagbare skjørtet gjør det mulig å få prinsesselooken, for så å kunne ta det av senere på kvelden og ha en enklere kjole når festen setter i gang med dans.

Store sløyfer

Sløyfer er ingen ny trend, men likevel en vi står 100% bak. I år skal sløyfene være store og fremtredende, gjerne knytt på baksiden.

brudekjoletrender.jpg

Høye krager

Nå snakker vi chic high fashion. Å skjule nakken og halsen er en elegant måte å gjøre kjolen ekstra luksuriøs, og sender vibber tilbake til viktoriansk tid.

Korsetter

Det er på tide å revurdere de sexy korsettene – også de kan være elegante og romantiske. Korsettopper og nakne krager er populære hos mange designere som bringer det gamle og antikke tilbake. En modig look, men dus korsettet ned med blonder, så har du et element som kan gjøre det lille ekstra for en ellers enkel kjole.

Bukser og jumpsuits

På utkikk etter noe litt annerledes? Da kan en såkalt «buksedress» være noe for deg. Å gå med bukser i sitt eget bryllup er et atypisk uttrykk og en kontrast til de bryllupstradisjonene vi er vant med. Bukser vil kanskje ikke være rett antrekk for et stort prinsessebryllup, men skal du ha et lite, intimt bryllup kan dette være looken for deg.

Finn brudekjolen for deg. Book prøvetime hos Brudekjolen i dag.

Monica Hjelvin

Skrevet av Monica Hjelvin, 01.02.18

Monica Hjelvin startet å jobbe på Brudekjolen i 2001 og er i dag eier og daglig leder av butikken. Hun har stor interesse for trender innen brudemoter, og reiser årlig til Barcelona for å holde seg oppdatert innen det siste fra bruekjolenes metropol. Monica har også drevet med toppidrett i mange år, og har sølv i VM i selskapsdans.

Om Brudekjolen

Brudekjolen har drevet salg av brudekjoler siden 1998. Våre ansatte har bakgrunn fra søm og design, og reiser flere ganger i året til blant annet Milano og Barcelona på jakt etter det moderne norske bruder ønsker seg.

Vi er alle er unike, både i fasong og smak - og hos oss er alle velkomne. Vi ønsker å bidra til at du får det drømmebryllupet du fortjener!

Motta nyhetsbrev

Siste innlegg

Finn drømmekjolen!

Første prøvetime koster kr 390,-. Oppfølgingstimer er gratis deretter. Timer som avbestilles 24 timer eller færre før en prøvetime, faktureres. (Er det ikke mulig å klikke/velge er det fullbooket – ta kontakt for å sjekke evt. avbestillinger.)