<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=965157016967398&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Trender, Brudekjole

Dette er brudekjoletrendene i 2019

Brudekjoletrender i 2019

Noe har vi sett tidligere, andre har kommet i nyere tid. Hva er trendene for brudekjoler i 2019?

Bridal Fashion Week ble mye nytt introdusert, og oppfordringen er klar: som brud kan du være mye mer vågal nå enn før. Samtidig er det mye klassisk og rent som også har fått plass på catwalken.

For 2018 trakk vi frem beige/nude-trenden – denne sexy trenden fortsetter, og er dessuten grunnlaget for flere av trendene som kommer. Her er de seks trendene vi har aller mest tro på for det kommende året:

1. Korsett

Nude-trenden har vært her en stund, og er her fremdeles. Men er det én trend som kan ta over for den, må det være korsett. De kommer i mange forskjellige varianter, hele veien fra søte topper til frekkere lingerie-varianter. Selv om noen av korsettene kan synes å være vel frekke, blir det en fin balanse når du kombinerer med romantiske og søte skjørt. Det er uansett liten tvil om at du vil vekke oppsikt i en slik kreasjon.

brudekjolen_korsett
Eithel B. Bilde lånt fra Pronovias.

2. 3D-blomster

Blomstene vi ser i år er ofte store og laget som ekstra lag av stoff utenpå kjolen – noen er også integrert i kjolestoffet.  Her er det bare å velge det du synes er finest. Om du vil ha store 3D-blomster eller at blomstene skal være mer subtilt sydd inn i kjolen, er en smakssak. Du kommer uansett til å være festens midtpunkt i en slik kjole.

3D_blomster_brudekjolen
Hechizo. Bilde lånt fra Atelier Pronovias.

3. Store sløyfer

En annen 3D-variant er store sløyfer. Sløyfer har en klassisk romantisk look over seg, og har gjenoppstått som trend for 2019. Sløyfene skal nærmest være oversized, og ha et skulpturaktig preg.

stor_sloyfe_brudekjole
Efia. Bilde lånt fra Pronovias.

Finn den perfekte brudekjolen for deg. Book prøvetime hos Brudekjolen i dag.


4. Rosa brudekjoler

Rosa er populært og på vei inn i trendbildet for brudekjoler. Nå er det ikke snakk om tunge og mørke rosafarger, men myke nyanser av fargen. På catwalken så vi en pastellaktig rosa, som fort kan gli over i hvitt, off-white, eller andre enda lysere nyanser.

rosa_brudekjoleBilde fra iStock.

5. Brudejakker

Kapper har vært i trendbildet en liten stund nå. Nytt for catwalken i år er rene jakker, og spesielt trenchcoats som ytre lag. Skal du gifte deg i vinterhalvåret eller ønsker å ha noe varmere på deg utover kvelden, kan en slik jakkeløsning være perfekt. Ikke bare holder du deg varm, du ser også utrolig kul ut.

brudejakker_brudekjolen
Bilde fra iStock. 

6. Kongelig

Takket være bryllupet til Meghan og Harry, har den kongelige stilen fått en oppsving. Stikkordene er elegant, sofistikert, kongelig og konservativt, men med muligheter til å spice det litt opp – det er jo tross alt snart 2019.

kongelig_brudekjole
Elenco. Bilde lånt fra Pronovias. 

New call-to-action

Monica Hjelvin

Skrevet av Monica Hjelvin, 17.10.18

Monica Hjelvin startet å jobbe på Brudekjolen i 2001 og er i dag eier og daglig leder av butikken. Hun har stor interesse for trender innen brudemoter, og reiser årlig til Barcelona for å holde seg oppdatert innen det siste fra bruekjolenes metropol. Monica har også drevet med toppidrett i mange år, og har sølv i VM i selskapsdans.

Om Brudekjolen

Brudekjolen har drevet salg av brudekjoler siden 1998. Våre ansatte har bakgrunn fra søm og design, og reiser flere ganger i året til blant annet Milano og Barcelona på jakt etter det moderne norske bruder ønsker seg.

Vi er alle er unike, både i fasong og smak - og hos oss er alle velkomne. Vi ønsker å bidra til at du får det drømmebryllupet du fortjener!

Motta nyhetsbrev

Siste innlegg

Finn drømmekjolen!

Første prøvetime koster kr 390,-. Oppfølgingstimer er gratis deretter. Timer som avbestilles 24 timer eller færre før en prøvetime, faktureres. (Er det ikke mulig å klikke/velge er det fullbooket – ta kontakt for å sjekke evt. avbestillinger.)