<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=965157016967398&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Prøvetime

Dette kan du forvente på en prøvetime

Brud og brudepiker på prøvetime, skåler med champagne.

Vi har tidligere skrevet om hva du må vite før du skal på prøvetime, men det finnes også noen ting det er lurt å være klar over når det kommer til selve timen. Hvordan går du frem for å bestille time, og hvordan er en faktisk prøvetime hos oss i Brudekjolen?

Book prøvetimen din tidlig

Det første du må gjøre for å få prøve brudekjoler, er å booke time hos salongen. Okei, men når da? Svaret er at det både er smart og nødvendig å være tidlig ute. Den brudekjolen du bestemmer deg for trenger nesten alltid tilpasning i en eller annen grad, og dette tar tid.

For å være på den sikre siden bør du bestille prøvetimen minst seks måneder i forveien av bryllupet, og helst opp til åtte måneder for å ha ekstra god tid. Dette gir deg pusterom i tiden frem til bryllupet, og du slipper å engste deg for at kjolen ikke er klar til den store dagen.

Dessuten er det deilig å tidlig krysse av en så viktig ting på listen. På den måten kan du fokusere på andre ting fremover mot bryllupet; det er nok av ting som må være på plass før du leies opp kirkegulvet.

Finn den perfekte brudekjolen for deg. Book prøvetime hos Brudekjolen i dag.

Hvordan bestiller jeg time, da?

Vi har et eget bestillingsskjema på nett. Systemet er enkelt – du velger dato og klokkeslett, og når du har gjort dette, dukker det opp et skjema der du skriver inn kontaktinfo og oppgir budsjettet ditt for brudekjole. Du vil også bli stilt to spørsmål; vi anbefaler å svare på disse slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

Det kan være greit å planlegge litt rundt prøvetimen i forkant. Har du for eksempel sett noen kjoler som har inspirert deg? I så fall kan du lage et inspirasjonskart med de forskjellige kjolene – dette kan være til stor hjelp for både konsulenten og deg.

Det er også smart å tenke på hva slags undertøy du vil ha på deg på bryllupsdagen. Skal du for eksempel gå med hold-in, ja, da er det smart å ta med dette på prøvetimen også. Så får du prøvd kjolen slik den vil være på selve dagen.

Hvem bør være med på prøvetimen?

Du trenger ikke å se mange episoder av Say Yes to the Dress før du finner ut at det alltid er noen av venninnene eller familien som har andre meninger enn bruden om kjolene – og som gjør henne helt forvirret.

Det er ikke bare slik på TV og i USA, det er faktisk også slik i virkeligheten. Alle har egne preferanser og meninger om alt. Men vi i Brudekjolen mener at det er du – bruden – som skal velge kjole. Det er du som føler om kjolen du prøver er den perfekte kjolen eller ikke. Dette kan ingen andre vite. Derfor anbefaler vi å ikke ta med flere enn to til tre personer på prøvetime.

Når det er sagt, er det selvfølgelig hyggelig å ha med en nær venn eller noen i familen. Men stol mer på din egen magefølelse enn andres kommentarer.

Konsulent tar mål av bruden på prøvetime.

Ofte stilte spørsmål

Har jeg nok tid under prøvetimen?

Ja, det har du. De alle fleste finner både drømmekjolen, hårpynt, slør og smykker under første prøvetime. Og skulle du ikke gjøre det, er du hjertelig velkommen tilbake til en ny gratis oppfølgingstime.

Hva gjør vi under selve timen?

Timen er satt av til at du skal prøve brudekjoler, og finne den du har drømt om. Konsulenten vil – med hjelp fra deg – prøve å forstå hvordan du ser for deg drømmekjolen, og så jobbe for å finne den. Konsulentene våre er dyktige og gjør alltid sitt ytterste for å hjelpe deg. Det kan også være smart å lytte til dem om de har tips; de har lang og god erfaring med mange forskjellige vordende bruder.

Hvor lang bestillingstid er det?

Tre til fem måneder. Dette varierer noe, så vær tidlig nok ute til å beregne fem måneder. Slik får du ingen sure overraskelser.

Hvordan er bestillingsprosessen for brudekjolen?

Konsulenten vil ta mål av deg, og så sammenligne disse målene med størrelsestabeller vi har fått fra designerne våre. Dette gjør vi for å finne ut hvilken størrelse som passer deg best.

Så, når du bestiller brudekjolen din, skriver vi en kontrakt som både du og konsulenten undertegner. Dernest betaler du et forskudd på minimum 5000 kroner, summen kan være høyere, alt etter kjolens pris.

Når kjolen kommer til oss i butikken, vil vi sende deg en melding. Kjolen må da hentes innen 14 dager, og resten av betaling gjøres ved henting. Dermed er du eier av drømmekjolen, og mange skritt videre på veien mot bryllupet!

New call-to-action

Monica Hjelvin

Skrevet av Monica Hjelvin, 14.03.18

Monica Hjelvin startet å jobbe på Brudekjolen i 2001 og er i dag eier og daglig leder av butikken. Hun har stor interesse for trender innen brudemoter, og reiser årlig til Barcelona for å holde seg oppdatert innen det siste fra bruekjolenes metropol. Monica har også drevet med toppidrett i mange år, og har sølv i VM i selskapsdans.

Om Brudekjolen

Brudekjolen har drevet salg av brudekjoler siden 1998. Våre ansatte har bakgrunn fra søm og design, og reiser flere ganger i året til blant annet Milano og Barcelona på jakt etter det moderne norske bruder ønsker seg.

Vi er alle er unike, både i fasong og smak - og hos oss er alle velkomne. Vi ønsker å bidra til at du får det drømmebryllupet du fortjener!

Motta nyhetsbrev

Siste innlegg

Finn drømmekjolen!

Første prøvetime koster kr 390,-. Oppfølgingstimer er gratis deretter. Timer som avbestilles 24 timer eller færre før en prøvetime, faktureres. (Er det ikke mulig å klikke/velge er det fullbooket – ta kontakt for å sjekke evt. avbestillinger.)