<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=965157016967398&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Prøvetime

8 ting du må vite før du skal på prøvetime

Jente som svinger på en kjole i brudesalong.

Tiden før bryllupet er fylt opp med planlegging, venting og spenning. Det kan ofte være mye å ha i hodet på én gang, derfor er det viktig å ha god orden slik at ting ikke går i kluss.

Dette gjelder spesielt med tanke på å finne brudekjolen du skal ha. Vi har laget en liste over ting du må vite før du skal på prøvetime, som vi håper hjelper deg midt i all planleggingen.

 1. Vær tidlig ute. Det kan ta lang tid å bestille både time og kjole, så du burde være minst seks måneder i forveien. Vi pleier å anbefale åtte måneder i forveien i forveien, da har du tilstrekkelig med tid.

 2. Velg følget ditt med omhu. Noen få nære venninner eller familiemedlemmer er fint. Men et helt entourage av forskjellige mennesker med enda mer forskjellige meninger ender lett opp som en kjeklende komité, og er bare til forvirring. Husk, det er din egen mening som virkelig teller.
  Finn den perfekte brudekjolen for deg. Book prøvetime hos Brudekjolen i dag.

 3. Vi anbefaler å bestille prøvetime i arbeidstiden, altså i ukedagene, ikke helgen. Du får mye mer oppmerksomhet og tid når det er færre vordende bruder i salongen.

 4. Tenk på hva du har med. Har du undertøy, tilbehør eller sminke som du planlegger å bruke med kjolen, gir det et bedre inntrykk av hvordan du vil se ut på den store dagen.

  Brud og venninner på prøvetime.

 5. Lag et budsjett på forhånd. Det finnes mye fint der ute i mange prisklasser, men eventyrene man kan se på Pinterest og andre inspirasjonssider tar sjelden pris i betraktning. Derfor er det viktig å ha en øvre grense, slik at du ikke å lar deg rive så mye med at det ikke blir noe igjen til resten av bryllupet.

 6. Sett sammen et moodboard av kjoler som inspirerer deg. Ikke bare er det gøy, men det hjelper dem i butikken med å forstå hva du liker. Det er også lett å gjøre, og du kan bruke sider som nevnte Pinterest for å samle de forskjellige inspirasjonskjolene du liker.

 7. Ikke bestem deg for kjoletype på forhånd! Det er kanskje litt motstridene til å lage et moodboard, men du kan bli overrasket over hva som ser best ut på deg, så ikke baser alt på noe du har sett på andre bruder på Instagram.

 8. Lytt til magefølelsen – alle kropper og bruder er forskjellige. Føles en kjole fantastisk, så lytt til intuisjonen fremfor hva du har lest eller hva noen andre sier om kjolen eller hvordan du ser ut i den.

Lykke til på veien mot å finne den perfekte brudekjolen for deg, og husk, det skal en fin og morsom ting å gjøre, ikke noe som er stress.

New call-to-action

Monica Hjelvin

Skrevet av Monica Hjelvin, 27.02.18

Monica Hjelvin startet å jobbe på Brudekjolen i 2001 og er i dag eier og daglig leder av butikken. Hun har stor interesse for trender innen brudemoter, og reiser årlig til Barcelona for å holde seg oppdatert innen det siste fra bruekjolenes metropol. Monica har også drevet med toppidrett i mange år, og har sølv i VM i selskapsdans.

Om Brudekjolen

Brudekjolen har drevet salg av brudekjoler siden 1998. Våre ansatte har bakgrunn fra søm og design, og reiser flere ganger i året til blant annet Milano og Barcelona på jakt etter det moderne norske bruder ønsker seg.

Vi er alle er unike, både i fasong og smak - og hos oss er alle velkomne. Vi ønsker å bidra til at du får det drømmebryllupet du fortjener!

Motta nyhetsbrev

Siste innlegg

Finn drømmekjolen!

Første prøvetime koster kr 390,-. Oppfølgingstimer er gratis deretter. Timer som avbestilles 24 timer eller færre før en prøvetime, faktureres. (Er det ikke mulig å klikke/velge er det fullbooket – ta kontakt for å sjekke evt. avbestillinger.)