<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=965157016967398&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hår

9 lekre hårfrisyrer du kan velge mellom til bryllupet

Oppsett av brudefrisyre til den store dagen.

Det høres kanskje lettere ut enn det er, men å velge frisyre til den store dagen kan være vanskelig.

Frisyren er, som alle vet, utrolig viktig på bryllupsdagen, og kan enten være toppen av kransekaka (brudekjolen) eller spikeren i kista (hvis den bommer). Her er noen av de flotte frisyrene du kan velge mellom.

Oppsatt

Det finnes mange måter å sette opp håret på, men en av favorittene som går igjen fra år til år er en lav chignon – altså en lav knute i nakken. Frisyren er klassisk og sofistikert og kler de aller fleste tilbehør som tiara eller slør, uten at det blir noen vansker. Frisyren kan gjøres på forskjellige måter, alt etter hvor stram eller avslappet du ønsker at den skal være.

oppsatt-har-til-bryllupEn elegant og stram knute, som gir et sofistikert uttrykk.

brudefrisyre-oppsatt-med-nalLøsere knute som er romantisk og avslappet, kombinert med en flott nål.

En annen mulighet, om du ønsker en mer avslappet stil, er å sette håret løst opp i en krans. På denne måten kan du få en bohemsk look uten å ha lange lokker som muligens kommer i veien i løpet av middagen.

bohemsk-brudefrisyre

Fletter

Her finnes det også utallige versjoner du kan gå for. Til bryllup er det mange som fletter håret opp. Dette er en god løsning – det både ser ser det fint ut, og holder seg på plass gjennom dagen. Skulle du ikke like en slik frisyre, kan du være sikker på at løst hår med en enkel flette langs siden er en vinner. Det er en frisyre som er søt og romantisk (dessuten får du også her flettet noe av håret bort fra ansiktet).

oppsatt-flette-bryllupLøse fletter, i en kombinasjon med en søt knute bak.

Finn den perfekte brudekjolen for deg. Book prøvetime hos Brudekjolen i dag.

brudeflette-pa-en-sideHåret er flettet ned på ene siden. Romantisk og praktisk.

fletter-brudefrisyreEn litt vågal og røff frisyre med mye attitude.

Løst

Du liker det enkelt, rent og ikke minst romantisk. Dette er en frisyre du ikke trenger å stresse over at skal gli ut i løpet av dagen, og den gir flere muligheter. Enten kan du la håret tale for seg selv, uten noe tilbehør, eller du kan style det med et søtt hårbånd eller noen bohemske blomster for en kul boho-look. PS: Ikke glem hårsprayen, da kan håret gå fra flott til flatt ganske kjapt.   

lost-haar-brudLøst hår, med en enkel nål bak for å holde håret unna ansiktet. Et fint alternativ til oppsatt.

brudefrisyre-med-blomsterkransLøst hår med en romantisk blomsterkrans.

Det er også mulig å gjøre en blanding av løst og oppsatt, såkalt «half up, half down», hvis du ikke klarer å bestemme deg for en av disse, eller bare ønsker en slik frisyre. Denne frisyren passer godt til alt tilbehør, og er både avslappet og elegant.

lost-haar-med-haarnaalDu trenger verken å gå for det ene eller andre; denne miksen av oppsatt og løst er flott til alle slags kjoler og tilbehør.

New call-to-action 

Monica Hjelvin

Skrevet av Monica Hjelvin, 07.11.18

Monica Hjelvin startet å jobbe på Brudekjolen i 2001 og er i dag eier og daglig leder av butikken. Hun har stor interesse for trender innen brudemoter, og reiser årlig til Barcelona for å holde seg oppdatert innen det siste fra bruekjolenes metropol. Monica har også drevet med toppidrett i mange år, og har sølv i VM i selskapsdans.

Om Brudekjolen

Brudekjolen har drevet salg av brudekjoler siden 1998. Våre ansatte har bakgrunn fra søm og design, og reiser flere ganger i året til blant annet Milano og Barcelona på jakt etter det moderne norske bruder ønsker seg.

Vi er alle er unike, både i fasong og smak - og hos oss er alle velkomne. Vi ønsker å bidra til at du får det drømmebryllupet du fortjener!

Motta nyhetsbrev

Siste innlegg

Finn drømmekjolen!

Første prøvetime koster kr 390,-. Oppfølgingstimer er gratis deretter. Timer som avbestilles 24 timer eller færre før en prøvetime, faktureres. (Er det ikke mulig å klikke/velge er det fullbooket – ta kontakt for å sjekke evt. avbestillinger.)