<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=965157016967398&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vinter

Hvorfor velge vinterbryllup?

Brud og brudgom som holder hverandre i snøfall.

Sommeren er den mest populære av bryllupssesongene, men det betyr ikke at du må gifte deg da. De andre sesongene kan være vel så fine, og lite slår et romantisk og koselig vinterbryllup.

De fleste bryllup holdes i sommerhalvåret. Dette er jo forståelig, av flere grunner – ferie, fint vær og muligheten til å ha festen ute, er noen gode eksempler. Å holde bryllupet i vintersesongen gjør blant annet at dere slipper å være ett av mange bryllup, og dermed også slipper å konkurrere om oppmerksomheten. Deres bryllup blir garantert vinterens store happening.

Mange muligheter med vinterbryllup

Som med sommeren, høsten og våren, har vinteren sine egne grunner til å velges som årstid for bryllupet. De andre sesongene har kanskje høyere temperatur i lufta, men de har lite å stille opp med mot et landskap dekket av snø. Se for deg å sitte inne i et varmt og koselig lokale, mens snøen laver ned mot den hvite bakken – tenk så romantisk!

Finn den perfekte brudekjolen for deg. Book prøvetime hos Brudekjolen i dag.

Skulle du ha et snev av prinsesse i deg, kan snøen utnyttes i enda større grad med hest og kjerre – vips er du en ekte askepottbrud.

Videre kan du pynte lokalet med levende lys og romantiske vintage-lyspærer for å skape en magisk stemning utover kvelden. Det skal føles lunt og godt å være i et vinterbryllup, noe som bringer oss over på neste grunn til å velge denne sesongen.

Bord dekket på til vinterbryllup.

Du trenger ingen plan B

Om sommeren finnes muligheten til både å vies og ha festen ute, men det som ikke finnes, er muligheten til å velge været på den store dagen. Dermed trenger alle slike bryllup en plan B. På vinteren derimot, kan du være sikker på at plan A funker. Dere skal være inne i det koselige lokalet, hygge dere med venner. Og været? Ja, det er på utsiden! Det kan være så stygt det bare vil. Så lenge dere rekker bryllupsreisen og har nok mat, gjør det strengt tatt ikke noe om dere til og med snøs inne.

Bryllupsreise om vinteren

En annen god grunn til å velge vinteren, er at du kan velge mellom flere ledige lokaler, og som regel til en billigere pris enn i høysesongene. Dette betyr at du enten kan kutte kostnader, eller bruke penger på noe annet dere ønsker dere eller trenger. Kanskje dere vil dra på en ekstra fin bryllupsreise, eller drømmer om å ha så mange venner og familiemedlemmer som mulig til stede på bryllupsdagen? Da kan et vinterbryllup hjelpe dere med å oppnå det.

Mens vi snakker om bryllupsreise – det er nok en god grunn til å gifte seg om vinteren. For hvem drømmer seg ikke bort i løpet av de lange, mørke og kalde vintermånedene vi har her i Norge? Samtlige gjester vil være misunnelige når dere drar av gårde til tropiske strøk, og de selv må sitte igjen i snøstormene i nord.

New call-to-action

Monica Hjelvin

Skrevet av Monica Hjelvin, 25.09.18

Monica Hjelvin startet å jobbe på Brudekjolen i 2001 og er i dag eier og daglig leder av butikken. Hun har stor interesse for trender innen brudemoter, og reiser årlig til Barcelona for å holde seg oppdatert innen det siste fra bruekjolenes metropol. Monica har også drevet med toppidrett i mange år, og har sølv i VM i selskapsdans.

Om Brudekjolen

Brudekjolen har drevet salg av brudekjoler siden 1998. Våre ansatte har bakgrunn fra søm og design, og reiser flere ganger i året til blant annet Milano og Barcelona på jakt etter det moderne norske bruder ønsker seg.

Vi er alle er unike, både i fasong og smak - og hos oss er alle velkomne. Vi ønsker å bidra til at du får det drømmebryllupet du fortjener!

Motta nyhetsbrev

Siste innlegg

Finn drømmekjolen!

Første prøvetime koster kr 390,-. Oppfølgingstimer er gratis deretter. Timer som avbestilles 24 timer eller færre før en prøvetime, faktureres. (Er det ikke mulig å klikke/velge er det fullbooket – ta kontakt for å sjekke evt. avbestillinger.)